Tixianghui Club House

The project is aiming to create a modern artistic box that is filled with serenity and nature, and that is hidden in the busy urban area. The design uses a series of enclosure elements to define space boundaries which create a meandering route to walk through different landscape elements as lawns, water features, and sculptures. It creates an interesting and impressive walking experience among the spaces. The design also uses vertical structures and other landscape features to enrich the meaning of the internal courtyard, to create an introverted mediating landscape space. 

LOCATION:  Chengdu, Sichuan, China
TYPE:  Landscape Design
TIME:  2018
SIZE:  7,676 m²

admin@aandnplus.com      

 

Tel: 949-336-7926      

 

18001 Cowan Suite H, Irvine, CA 92614

  • Instagram
  • wechat_login_36309
  • black-linkedin-icon

© 2019 By A&N+Group. Inc.

A&N+logo_PNG.png