Hengqin International Trade Square

The landscape design provides a dynamic setting for the upcoming mix-use urban center, including a trade center tower, office lofts and a series of retail stores in an emerging area-Hengqin at Guangzhou. Responding with the building facade element, the paving pattern and planting beds create a continuous rhythm flowing through space. It provides multiple connections and various urban experiences and facilitates social interactions. It also emphasizes the design details through customized furniture, sculptures, and artistic lighting, to establish an integrated sense of the place. The design also tries to promote ecological benefits in this commercial & office setting, to create an enjoyable and sustainable urban oasis.

LOCATION: Zhuhai, Guangzhou, China

TYPE: Landscape Design

TIME:  2018-2019

SIZE:   9,500 m²

admin@aandnplus.com      

 

Tel: 949-336-7926      

 

18001 Cowan Suite H, Irvine, CA 92614

  • Instagram
  • wechat_login_36309
  • black-linkedin-icon

© 2019 By A&N+Group. Inc.

337748804885580083_bw.png